Η ιδιωτική ασφάλειά σας ή η ασφάλεια της επιχείρησής σας αποτελεί ένα μείζον ζήτημα αυτή την εποχή . Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και ιδιώτες καταφεύγουν σε μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις, όπως αυτή των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, για να νιώθουν πιο ασφαλείς και να προστατεύουν τους ίδιους και την επιχείρησή τους.

Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία μας αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση εξελιγμένων συστημάτων συναγερμού και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control ) για κάθε κτίριο και κάθε χώρο .

Τι είναι

Οι κάμερες δικτύου διασυνδέονται στο υπάρχον τοπικό δίκτυο χωρίς νέες ειδικευμένες καλωδιακές υποδομές, μεταφέρουν ζωντανά ήχο και εικόνα σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου, με τη χρήση του διαδικτύου (Internet) και μπορούν να μεταφέρουν τον ήχο και την εικόνα οπουδήποτε στον κόσμο ακόμα και σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον υποστηρίζουν την τεχνολογία αυτόματης ενεργοποίησης καταγραφής (motion detection)

Η εγκατάσταση ενός δικτυακού καταγραφικού συστήματος σας δίνει τη δυνατότητα καταγραφής εικόνας και ήχου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ip κάμερες και συμβατικές αναλογικές κάμερες.

Οι Κάμερες IP (δικτύου) χρησιμοποιούνται σε  συστήματα ασφαλείας, με στόχο τη ζωντανή παρακολούθηση και την καταγραφή, με δυνατότητα zoom αναπαραγωγής. Οι IP κάμερες αυτές μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε χώρο (εσωτερικό και εξωτερικό). Μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικά  κουτιά (enclosures) για ειδικές συνθήκες, dome οροφής κλπ.

Πλεονεκτήματα

  • Συνεχής  Εποπτεία  χώρων
  • Ασφάλεια
  • Εγγύηση Ποιότητας